čtvrtek 16. prosince 2010

Aktuality č. 1



V dnešním zasněženém dni Daník absolvoval svou již pátou kontrolu na kardiologii s velmi dobrým výsledkem, takže hypertenze prozatím vyloučena a seč mu tlak lítá částo hodně vysoko, nebudou se nasazovat žádné léky. Mám z toho obrovskou radost, protože zrovna léky na tlak mu dělali příšernou alrergii s úporným zvracením.


Další úžasnou zprávou je, že Danda pokořil hranici 8 kg a dnes vážil 8,22kg a naměřeno bylo 80cm. Na to, že měl rok váhu 6,5 kg a míru 72cm, jsou tato čísla u našeho 2 a půl letého šmudlíka velkým úspěchem.


Dnes opět dostal blombičku mezi spodní jedničky, horní jedničky se díky již více tolerujícímu vápníku drží a nebudeme je trhat, jako jejich sousedy horní dvojky o které asi před dvěma měsíci musel přijít. Ostatní zoubky, co se zatím vyklubaly se taky tak nějak konzervují a už se nekazí tak, jako tomu bylo dříve.

Dnes měl jít ještě na oční vyšetření, ale po zubaři byl tak zmordovaný, že už by to nezvládl a v autě po ujetí asi 20m usnul.



Závěr roku je tedy v tomto směru véééélmi pozitivní. Je to takový můj obrovský vánoční dárek, že s tou potvorou nemocí svádíme zatím velmi vyrovnaný souboj.

Na obrázku andílek Dany a čertice Síma :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat