pondělí 3. února 2014

Zapsán...

Můj 103centimetrový chlapák zapsán do první třídy :)...budeme žádat odklad a nástup do nultého ročníku, tak držte pěsti, ať to vyjde.
Čeká nás pak projití školy, zda dosáhne na vypínače, otevře si dveře, zavře se na záchodě, umyje si ruce...
Hledání někoho, kdo mu podá léky. Nejspíše dojde i na asistenta, protože nějaké překážky tam prostě jsou. Holt i když zdravě vypadá, vnitřek dobrý není a nebude. Tak mu to prostě ulehčíme, co to jde.


7 komentářů:

  1. Dobrý den,
    nikdy jsem nepsala, jen čas od času koukám a čtu:-)
    Syn nastupoval vloni, měl 104cm, a nezvládá jen vypínače na chodbě. (Bohužel zatím nevíme, proč neroste).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeji ať odpověď brzy najdete...u nás neskutečně pomohl růstový hormon. Bez něj Danda nerostl vůbec. A ještě mu růsťák pomohl s chutí k jídlu ( je to jeho vedlejší efekt )

      Vymazat
  2. Dobrý večer, mohu se prosím ještě zeptat, o kolik cm Daník vyrostl a za jak dlouhou dobu? Nám "bohužel" ten růstový hormon také asi čeká. Ten vedlejší efekt by se nám líbil. S jídlem máme velké problémy. Hezký večer a děkuji moc za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez růstového hormonu Daník rostl cca o 1-2cm za rok-takže téměř vůbec. S hormonem je stále v "doháněcí" lince. Tedy roste více, než je k jeho věku obvyklé. Startovali jsem ve 2,5 letech na 74cm a teď, téměř v šesti má 103cm. Největší skok byl prvního půl roku, kdy viditelně poskočil snad o 5cm. Prý to nebývá obyvklé, aby nástup byl tk rychlý, ale u nás se zadařilo :)...držím pěsti

      Vymazat
  3. Děkuji za veškeré informace, my jsme teď absolvovali genetiku a ještě nám něco "přidali". Myslela jsem, že budeme mít jenom předčasný porod, ale nějak těch problémů přibývá. Ovšem proti Daníkovi to jsou opravdu drobnosti. Vám držím palce do dalších let!

    OdpovědětVymazat