úterý 17. května 2011

Horečka-další příznak nemoci



Chvilku bylo dobře, ale ani dnes to není špatné. Jen jsem se opět přesvědčila, že Daník je opravdu nemocný a ta mrcha, seč s ní bojujeme, sem tam někde vykoukne a vystrčí růžky.

To, že musí přes den pít litry vody, aby udržel fungující ledviny a nedehydroval se už dlouho víme. Že přes den má x krát teplotu a proto ho chladíme studenou vodou, to už máme také v malíčku.

V noci to ale bylo jiné. Byl hodně unavený a tak tvrdě usnul a asi 4 hodiny si ani necucnul vody. Pak se vzbudil a blouznil. Byl horký, seč nebyl nějak oblečený, přikryté měl jen nožičky a teplota v ložnici není nijak vysoká. Trvalo to nějakou dobu, než bylo z horkého tělíčka jen teplé. Hltal vodu s ledem, až jsem se bála, že uvnitř umrzne :)...holt další ponaučení, i v noci kontrolovat a hlavně pořád pít a pít. Krom dehydratace by hrouilo i přehřátí a to nejen v parném létě !

1 komentář:

  1. Gábi skvěle se s tím perete!!! Píšeš to s takovou lehkostí a samozřejmostí a to je úžasné!! Jsi ta nejlepší máma!! Moc na vás myslím a držím palečky!!!!

    OdpovědětVymazat